phone 0744.555.020 / 0742.177.613
Email: office@design-service.ro

Conceptie grafica

Conceptia grafica sau machetarea presupune activitatea laborioasa a unui grafician de creare a unui design, a unui concept original cum ar fi logo-ul, sigla.
Prelucrarea grafica presupune existenta unui fisier ce apartine clientului, fisier pe care noi il “cosmetizam” si-l pregatim pentru tiparire.

Plotare autocolant

Plotter cutter 1,22m - 2 buc.
Echipamente pentru productia publicitara ce pot desena si decupa imagini, litere sau numere utilizate mai ales in domeniul signalisticii. Imaginile ce trebuie decupate sunt create vectorial intr-un program specializat, cum ar fi CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, etc.

Imprimari policrome

Imprimanta large format 3,2m si1,6m
Policromia se realizează cu vopsea specială, cele 4 culori de bază (CMYK) folosite şi în industria tipografică se transpun, din care rezultă toată gama de culori şi nuanţe. Acest tip de vopsea este tot pe bază de apă, foarte moale la pipăit.Pe materiale de culoare închisă este indicată folosirea unui fond alb. Prin această metodă se poate realiza imprimarea desenelor care conţin mai mult de 6 culori, respectiv imprimarea pozelor.

Decupari si gravari placi rigide

Router (CNC) 2,7x1,2m
Materiale folosite: plexiglas, forex, dibond, lemn, marmura, polistiren extrudat, ceramica, aluminiu, etc.

Imprimari serigrafice

Masa serigrafica fixa si rotativa pentru textile
Serigrafia reprezinta transferul unei imagini pe orice material: pvc, carton, textile, lemn, metal sau sticla. Fie ca se realizeaza manual, semiautomat sau automat, se utilizeaza sita serigrafica, aceasta fiind matrita de copiere in procesul imprimarii prin serigrafie. Utilizata atat in ateliere mici, cat si pe scara industriala, serigrafia necesita o pregatire de fabricatie cu costuri mai mici fata de celelalte metode de imprimare, oferind exclusivitate si un impact coloristic spectaculos.

Decupari polistiren

Aparat decupare computerizata 1,2x0,6m

Termotransfer pe textil

Presa transfer termic

Tipar digital

Copiatoare performante A3

Finisaj tipar

-Ghilotina
-Aparate de spiralat, biguit, laminat

Confectii metalice otel si aluminiu

-Aparate de sudura electric, cu argon, etc.
-Ghilotina tabla
-Roluitor
-Upkant 3m

Vopsitorie

Cabina de vopsit 6x3m

Termosudura prelata

-Robot de termosudare 2 buc.
-Aparat manual termosudare 3buc.

Transport

-2 Autoutilitare FORD TRANZIT
-3 Autoutilitare mici

Montaje

-Scari
-Schele
-Betoniera